Inspiratie voor creativiteit en innovatiekracht

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Speel-skills, Vincent Mirck

Boekbespreking - Speel-skills, Vincent Mirck

Persoonlijk notitieboek vol speelse ervaringen

Speel-skills zijn de vaardigheden die je helpen om creativiteit in te zetten voor je werk of in je privéleven. Afgelopen najaar verscheen het boek Speel-skills van Vincent Mirck. Daarin komt zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar creativiteit tot uiting: wie ben ik, waarom doe ik wat ik doe en hoe beïnvloedt creativiteit mijn leven? Door zijn levenslessen en fascinaties met kunst, muziek, toneel en schrijven te delen, opent hij voor de lezer een nieuwe blik op creativiteit.

Nationale Lummeldag nodig na lockdown?

Zo, en daar zitten we nu al weer vier weken thuis. Achtentwintig dagen met niet meer activiteiten dan (online) werken, kinderen les geven (in ons geval), wandelen, heel veel wandelen, rommelen in huis, tuinieren, schilderen, verbouwen, tijd samen spenderen, l… Een ongekende periode. Dit gebeurt zelfs op een vakantie niet … en wat zie ik aan alle kanten… Creativiteit floreert als nooit tevoren.

Springidee cadeau

Het einde van het jaar zorgt bij mij altijd voor tegenstrijdige emoties. Aan de ene kant een gevoel van weemoed naar wat was en is geweest. En aan de andere kant een niet te stoppen een ‘vol-verwachting-klopt-mijn hart’ spanning naar alles wat gaat komen in het nieuwe jaar. 

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht